top of page

over mijn werk

Mijn naam is Melissa De Bruyker en ik ben een all-round make-up artiest. Als kind was ik al een echte teken- en knutselfanaat, als tiener begon mijn liefde voor kunst sterker te worden en als volwassene kwam daar nog de nood aan het positief en coachend werken met andere mensen bij. De ideale mix om een creatief make-up artiest te worden!

Mijn werk zag je al op TV (via o.a. Woestijnvis, SBS Belgium, Seven Productions), op modeshows (als lid van Guerlain Belgium), in winkelketens zoals Decathlon, Fun Belgium, Nike Belgium), tijdens corporate events en voor modemerken zoals Caroline Biss en Xandress. Daarnaast maakte ik ervaringen als make-up director in internationale projecten met heel wat artiesten van Cirque du Soleil.

Naast mijn jarenlange ervaring in make-uptoepassingen ben ik ook ervaren en gediplomeerd docent en coach. Wat anderstalige communicatie betreft, ben ik vlot in Nederlands, Engels en Duits, kan ik me goed uitdrukken in het Frans en heb ik noties van Spaans en Portugees. Een goede communicatie is goud waard!

Verder heb ik een doctoraat behaald in de Duitstalige letterkunde van het modernisme. Voor mijn job betekent dit concreet dat ik erg analytisch ben en graag het grotere plaatje zie. Conceptueel denken is compleet mijn ding, inhoudelijke draaiboeken schrijven eveneens, waardoor ik gemakkelijk in grotere projecten functioneer of die leid.

Extreme make-up Melissa De Bruyker
Natuurlijke look Melissa De Bruyker
Bodypaint by Melissa De Bruyker

Recensies

David Greer,
international photographer

Salima K., particuliere klant

Cynthia V., professionele klant

FB_IMG_1641900723602.jpg

Fabulously talented artist - Highly Recommended

56422357_10156449250756559_1239039786484760576_n.jpg

waaaaanzinnig getalenteerde artieste. gezelligheid troef. begrijpt wat je wil en vertaalt dit perfect op je huid. geeft advies en creatieve voorstellen, tot een prachtig resultaat. Ons ziet ze zeker nog terug

DSC_4147 bewerkt.jpg

Afgelopen weekend samengewerkt met Melissa op een event in Kortrijk! Iedereen was zeer enthousiast, zowel de klant als de dames. Verrassende paintings en prachtige resultaten! Op naar een volgende samenwerking!

mijn werk

images inspire dreams 

Contactgegevens van modellen en fotografen kunnen via mail opgevraagd worden.

dag- en avondmake-up

bruidsmake-up

artistieke make-up &
face painting

body painting